Advertisement

Serdar Ortaç Eski Eşi / Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan 3 ay önce ... : Serdar ortaç, geçtiğimiz günlerde harbiye açık havada sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Serdar Ortaç Eski Eşi / Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan 3 ay önce ... : Serdar ortaç, geçtiğimiz günlerde harbiye açık havada sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.. Hatta serdar ortaç'ın 10 bavulla evden ayrılan chloe'yi uğurlamadığı, yatıp uyuduğu bile iddia edilmişti. Ortaç'ın annesi oğlunu en ön sıradan izledi. Serdar orta, ayrılıktan sonra chloe loughnan'a şarkı yazdığını söyledi. Eski eş chloe loughnan ise, ülkesi i̇rlanda'ya geri dönmeme kararı aldı. Ortaç, eski eşi chloe loughnan hakkında konuşma yasağı olduğunu söyledi.

Eşi chole loughnan'dan boşanacağı haberiyle hayranlarını üzen serdar ortaç, eski sevgilisiyle gündem oldu. Serdar ortaç, bu sabah acıbadem hastanesi'nde görüntülendi. Serdar orta, ayrılıktan sonra chloe loughnan'a şarkı yazdığını söyledi. Serdar ortaç'ın yeni bir ilişki yaşamaya başladığını açıklamasından bir gün sonra, eski eşinin de kaan kalyon ile aşk yaşamaya başlaması akıllarda soru işaretleri bıraktı. Miktar belli olmasa da serdar ortaç, eski eşine ilk etapta bir ev ve bir otomobil verecek.

Serdar Ortaç'a eski eşi Chloe'den yasak | Magazin Haberleri
Serdar Ortaç'a eski eşi Chloe'den yasak | Magazin Haberleri from idora.gazetevatan.com
Eski eşi chloe loughnan ile boşanan ünlü şarkıcı serdar ortaç yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü şarkıcı serdar ortaç sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kanal d'de yayınlanan magazin programının haberine göre; Loughnan'dan ise ortaç'ın sözlerine yanıt geldi. Serdar ortaç 5 yıllık evliliğin ardından, hızlı bir kararla geçtiğimiz günlerde i̇rlandalı eşi chloe loughnan ile ayrılmıştı. Serdar ortaç, bu sabah acıbadem hastanesi'nde görüntülendi. 2019 yılında serdar ortaç ile tek celsede boşanan chloe loughnan, yeni bir aşka yelken açtı. Dün beykoz adliyesi'nde 5 yıllık evliliğini noktalayan ortaç, eski eşi için kesenin ağzını açtı.

Boşanma sonrası serdar ortaç, eski eşi chloe hakkında ilk konuştu.

Serdar ortaç'ın yeni bir ilişki yaşamaya başladığını açıklamasından bir gün sonra, eski eşinin de kaan kalyon ile aşk yaşamaya başlaması akıllarda soru işaretleri bıraktı. Boşanma sonrası serdar ortaç, eski eşi chloe hakkında ilk konuştu. Her şey ona helal olsun. İşte serdar ortaç ve diğer ünlülerin eski sevgilileri/eşleri. Ortaç, bebek'te bir kadınla baş başa restoranda yemek yedi. Çifti ani boşanma kararı sonrası en çok merak edilen serdar ortaç ve chloe'nin neden boşandığı olmuştu. Ünlü şarkıcı serdar ortaç ve irlandalı model eşi chloe loughnan evliliklerini noktalayarak yollarını ayırmıştı. Ortaç, eski eşi chloe loughnan hakkında konuşma yasağı olduğunu söyledi. Habertürk'te yer alan habere göre; 5 yıllık evliliğini aniden bitirme kararı alan serdar ortaç sık sık magazincilerle. Serdar ortaç, bu sefer eski eşi hakkında beklenmeyen bir davranışta bulundu. Geçtiğimiz yaz eşi chloe loughnan'dan boşanan serdar ortaç önceki akşam bir mekan çıkışında. Serdar ortaç 3 hafta önce verdiği röportajda eski eşi chloe'yi unutamadığını hissettiren açıklamalar yapmış, o eski hanımım.

Söylentilere göre, serdar ortaç, eski eşi chloe'ye ilginç bir teklifte bulundu. 2014 yılında dünya evine giren serdar ortaç ve chloe loughnan 2019 yılında anlaşmalı olarak boşandı. Ortaç, bebek'te bir kadınla baş başa restoranda yemek yedi. Güzel modelin imdadına ise boşandığı eşi serdar ortaç yetişti. Eşi chole loughnan'dan boşanacağı haberiyle hayranlarını üzen serdar ortaç, eski sevgilisiyle gündem oldu.

Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Louhgnan'a 500 bin lira mı ...
Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Louhgnan'a 500 bin lira mı ... from i.tv100.com
Söylentilere göre, serdar ortaç, eski eşi chloe'ye ilginç bir teklifte bulundu. Serdar ortaç, eski eşi chloe loughnan hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulunmuştu. Aylardır chloe loughnan ile konuşmadığını belirten ortaç eski eşinin kendisine şarkı yazdığından geçtiğimiz yaz eşi chloe loughnan'dan boşanan serdar ortaç önceki akşam bir mekan çıkışında. Geçtiğimiz yaz eşi chloe loughnan'dan boşanan serdar ortaç önceki akşam bir mekan çıkışında. Ortaç, bu parayı chloe'ye vermem gayet normal. İşte serdar ortaç ve diğer ünlülerin eski sevgilileri/eşleri. Hatta serdar ortaç'ın 10 bavulla evden ayrılan chloe'yi uğurlamadığı, yatıp uyuduğu bile iddia edilmişti. Için içinde bir burukluk olup olmadığı sorusuna yanıt veren ünlü isim, eski eşine sitem etti.

Aylardır chloe loughnan ile konuşmadığını belirten ortaç eski eşinin kendisine şarkı yazdığından geçtiğimiz yaz eşi chloe loughnan'dan boşanan serdar ortaç önceki akşam bir mekan çıkışında.

Ünlü şarkıcı serdar ortaç'ın eski eşi chloe loughnan ünlü şarkıya dava açtı. Ortaç ile loughnan çiftinin barışacağı iddiaları ikili tarafından daima yalanlanmaktaydı. Serdar ortaç, bu sabah acıbadem hastanesi'nde görüntülendi. Serdar ortaç eski eşi chloe'ne her ay tam 100 bin lira ödüyor. Güzel modelin imdadına ise boşandığı eşi serdar ortaç yetişti. Geçtiğimiz yaz eşi chloe loughnan'dan boşanan serdar ortaç önceki akşam bir mekan çıkışında. Kendisinden 22 yaş büyük serdar ortaç (49) ile 5 yıllık evliliği sürpriz şimdi serdar düşünsün. Gazetecilerin eski eşi chloe ile boşandıktan sonra fiyatları düştü diye bir haber çıktı, doğru mu sorusuna karşılık yok. Ortaç, bebek'te bir kadınla baş başa restoranda yemek yedi. Serdar ortaç, eski eşi chloe loughnan'dan boşandıktan sonra magazin gündeminde sık sık yer alan, chloe'ye yanında kalması için 500 bin tl teklif etti iddialarına yanıt verdi. Serdar ortaç eski eşi chloe'yi. Dün beykoz adliyesi'nde 5 yıllık evliliğini noktalayan ortaç, eski eşi için kesenin ağzını açtı. İkilinin geçen ay bir araya geldiği ve ünlü şarkıcının, eski eşine yeniden evlenme teklif ettiği iddia edilmişti.

Dün beykoz adliyesi'nde 5 yıllık evliliğini noktalayan ortaç, eski eşi için kesenin ağzını açtı. Ortaç ile loughnan çiftinin barışacağı iddiaları ikili tarafından daima yalanlanmaktaydı. Ortaç, eski eşiyle ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ünlü şarkıcı serdar ortaç'ın 5 yıl evli kaldığı eski eşi i̇rlandalı model chloe loughnan, önceki gün maslak'taki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ortaç eski eşini hastaneye getirdi.

Serdar Ortaç eski eşi hakkında konuştu: Chloe'nin fiyatı ...
Serdar Ortaç eski eşi hakkında konuştu: Chloe'nin fiyatı ... from foto.sondakika.com
Hatta serdar ortaç'ın 10 bavulla evden ayrılan chloe'yi uğurlamadığı, yatıp uyuduğu bile iddia edilmişti. Eski eşi chloe loughnan ile boşanan ünlü şarkıcı serdar ortaç yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü şarkıcı serdar ortaç'ın 5 yıl evli kaldığı eski eşi i̇rlandalı model chloe loughnan, önceki gün maslak'taki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ortaç, bu parayı chloe'ye vermem gayet normal. Ortaç, eski eşiyle ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ünlü şarkıcı serdar ortaç sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte serdar ortaç ve diğer ünlülerin eski sevgilileri/eşleri. Kendisinden 22 yaş büyük serdar ortaç (49) ile 5 yıllık evliliği sürpriz şimdi serdar düşünsün.

Kanal d'de yayınlanan magazin programının haberine göre;

Ünlü şarkıcı serdar ortaç'ın eski eşi chloe loughnan ünlü şarkıya dava açtı. Için içinde bir burukluk olup olmadığı sorusuna yanıt veren ünlü isim, eski eşine sitem etti. 5 yıllık evliliğini aniden bitirme kararı alan serdar ortaç sık sık magazincilerle. Serdar ortaç, eski eşi chloe'ye ödeyeceği 1 milyon tl'lik tazminat ve nafaka hakkında da konuşmuştu. Serdar ortaç, bu sefer eski eşi hakkında beklenmeyen bir davranışta bulundu. Ünlü şarkıcı serdar ortaç'ın 5 yıl evli kaldığı eski eşi i̇rlandalı model chloe loughnan, önceki gün maslak'taki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ünlü şarkıcı serdar ortaç sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Boşanma sonrası serdar ortaç, eski eşi chloe hakkında ilk konuştu. Çifti ani boşanma kararı sonrası en çok merak edilen serdar ortaç ve chloe'nin neden boşandığı olmuştu. Serdar ortaç eski eşi chloe'yi. Aylardır chloe loughnan ile konuşmadığını belirten ortaç eski eşinin kendisine şarkı yazdığından geçtiğimiz yaz eşi chloe loughnan'dan boşanan serdar ortaç önceki akşam bir mekan çıkışında. Loughnan'dan ise ortaç'ın sözlerine yanıt geldi. Ortaç, eski eşi chloe loughnan hakkında konuşma yasağı olduğunu söyledi.

Serdar ortaç 3 hafta önce verdiği röportajda eski eşi chloe'yi unutamadığını hissettiren açıklamalar yapmış, o eski hanımım serdar ortaç. Için içinde bir burukluk olup olmadığı sorusuna yanıt veren ünlü isim, eski eşine sitem etti.

Posting Komentar

0 Komentar